Distansstudier vs platsbundna studierDistansstudier är ett utmärkt alternativ för vuxna studerande som har andra åtaganden, t.ex. arbete och pendlingstid. Som en extra fördel tror de inte att deras utbildning kommer att bli lidande genom att använda denna undervisningsmetod, vilket gör att de kan balansera allt i livet lättare med distansutbildningar vart som helst och när som helst!
Sedan uppkomsten av distansutbildning har det förekommit en diskussion om huruvida distansutbildning är bättre än traditionella utbildning. Det har funnits giltiga argument för och emot båda.

Forskningsdata pekar genomgående på att studenter starkt föredrar distansundervisning.
Distansutbildning gör att eleverna kan balansera sina andra åtaganden mer effektivt, åtminstone i de fall de är vuxenstuderande, pendlare och deltidsstudenter. De tror inte att de offrar en utbildning av hög kvalitet för bekvämligheten med att använda distansundervisning.
Men både traditionellt och distansutbildning kommer med fördelar och nackdelar. När är distansutbildning bekvämare än traditionellt lärande? Det här blogginlägget visar den verkliga potentialen för distansutbildning kontra traditionella utbildning.


I en distansutbildning deltar eleverna i lektioner online och kan ta del av  läroplanen i sin egen takt och enkelt komma åt klassen var som helst i världen så länge det finns internet uppkomling. 

Distansutbildning är en realitet och blir gradvis en del av formell utbildning. Denna utbildningsmodell tilltalar särskilt alla som inte kan gå på en fysisk skola. Distansutbildning är mer lätt tillgänglig för personer som inte bor i storstäder och har ett stort utbud av skolor och kursverksamheter. 

Hur fungerar distansutbildning på Distanslära?  I studieportalen som är " all inklusive"  så finns det  förinspelade föreläsningar av ämnesexperter från näringslivet med aktuella kunskaper, pedagogisk vägledning av utbildade lärare med kunskaper inom ämnet och den litteraturen som är digital. 

Alla kommunikation mellan läraren och studiekamrater sker genom portalen antingen genom att direkt meddelande eller i studiegrupperna på Distansläras egna sociala nätverk.

Genom dagens teknik kan Distanslära erbjuda flexibilitet för att kunna studera var som helst, när som helst i hela världen så länge du har internet uppkoppling. 

Idag erbjuder Distanslära utbildningarna nedan