Omdöme 

Välkommen till vår recensionssida där vi med stolthet presenterar omdömen från våra elever!

Hos oss är kvaliteten på utbildningen och elevernas tillfredsställelse högsta prioritet. Vi tror att det bästa sättet att förstå värdet av vår utbildning är genom röster från de som upplevt den själva.

Därför vill vi dela med oss av äkta feedback från våra studenter, som ger dig en djupare inblick i vad du kan förvänta dig av din utbildningsresa hos oss.



Denna utbildning passar verkligen mig. Är så kul och väldigt lärorik.

2024-02-04 | Cornelia Tuvesson   | 5 av 5



2024-02-04 | Frida Sthyr   | 4 av 5



Väldigt bra föreläsningar som omfattar det viktigaste från kapitlen.

2024-02-04 | Aline  | 3 av 5



Bra utformad med text och föreläsningar. Skulle dock önska en tydligare överblick över vilka övningar jag har gjort och vilka jag har missat, upplever det som lite otydligt. Men i det hela väldigt bra.
2024-02-04 | Anna Sanah Svensson   | 4 av 5



2024-02-01 | Volkan  | 4 av 5



2024-01-30 | Izabella Yaminrafee  | 3 av 5



Skönt att man kan styra sin tid själv. Bra med lagom långa föreläsningar och lätt att förstå texterna i litteraturen toppen med alla snabbkollar!

2024-01-30 | Malin Svensson  | 4 av 5



2024-01-30 | Sharon Gardell   | 5 av 5



Självstyrande.

2024-01-27 | Nizamettin Demirbas   | 5 av 5



Skönt att kunna lägga upp arbetet själv och träna så mycket man känner att man behöver på de olika områdena. Tydligt och bra med olika "block" för de olika områdena.

2024-01-25 | Malvina Luthander  | 5 av 5



Denna utbildning är med gott litteratur och verktyg för att stödja inlärningen.

2024-01-24 | Asmaa Rhali   | 4 av 5



2024-01-24 | Jennifer Hoffman   | 4 av 5



Tydligt i varje kapitel, med mycket information, man lär sig genom inläsning, böcker och övningar.

2024-01-23 | Elena Osokina   | 5 av 5



2024-01-23 | Hazal cakir  | 4 av 5



2024-01-22 | MÜTAIR TAHIR  | 5 av 5



Jag är nöjd än sålänge, har inget negativt och säga. Bra att man kan gå i sitt eget tempo samt att inspelade föreläsningarna är enkla och förstå. Positivt att man kan gå tillbaka och repetera något som man missat eller inte förstod.

2024-01-19 | Armin Jemelk  | 5 av 5



Än så länge tycker jag det funkar bra. Skönt att kunna styra sina studier lite som man vill.

2024-01-19 | Fredrik Nyberg   | 4 av 5



För mig personligen, har kursen varit otroligt givande. Innehållet är mycket intresssant och pedagogiskt utformat. Jag jobbar idag inom inköp, med huvudinrikting anskaffning, daglig kontakt med leverantör, planering, lägger beställningar mm. Kursen ger mig givande perspektiv och kunskap om områden jag inte än är involverad i. För att kunna ta ytterligare steg inom inköpsyrket, så är kursen suverän för mig.

2024-01-17 | Lukas Hansson  | 5 av 5



Bra och tydlig information.

2024-01-17 | Onel Matty   | 4 av 5



2024-01-15 | Monica Ländin  | 4 av 5



Jag tycker om upplägget att kunna arbeta i min egen takt och att det finns både text att läsa och föreläsningar. Jag tycker dock att det är lite rörigt med litteraturen på gleerups och jag vet inte alltid var jag är och vilket kapitel som är till vad.

2024-01-15 | Jenny Giertz   | 4 av 5



2024-01-13 | Imre Vari  | 5 av 5



2024-01-12 | Anna Clara Fredriksson   | 5 av 5



2024-01-11 | Angelica (  | 3 av 5



Jag sögs in i kursen rätt så omgående. Jag gillar upplägget med texten och övningar. Jag blir vetgirig, tycker det här är väldigt intressant och jag vill verkligen ut i arbetslivet och lära mig mer på riktigt.

2024-01-06 | Roger Möller   | 4 av 5



2024-01-03 | Ida Söderqvist   | 5 av 5



Bra föreläsningar och bra litteratur men hade gärna haft lösningar och inte bara facit till övningsuppgifterna. 

2024-01-02 | Lovisa   | 3 av 5



Mycket fakta och många uppgifter.

2023-12-13 | Darin  | 4 av 5



2023-12-05 | Caroline Axelsson  | 4 av 5



2023-12-01 | Tara Asad  | 4 av 5



Är inte klar än men tycker den är jättemysig än så länge!

2023-11-22 | Sandra Bejerland  | 4 av 5



Tycker att det är en jättebra kurs med en mycket bra lärare och en mycket bra Admin som ger snabb återkoppling. Utbildningsmaterialet är väl genomarbetat och föreläsningarna mycket lärorika och intressanta.

2023-05-04 | Malin Tjärnkvist  | 4 av 5



2023-06-21 | Zijian Suo  | 4 av 5



Kanon bra!
2023-10-16 | Kim Engdahl   | 4 av 5



2023-10-16 | Ulrika Björk   | 4 av 5



Perfekt blandning mellan övningar, föreläsningar och kurslitteratur.

2023-07-16 | Therese Gustafsson  | 4 av 5



2023-07-16 | Jonas Nyrén  | 4 av 5



2023-03-15 | Seerin kasem   | 4 av 5



2023-06-15 | Anna-Karin Spiik  | 4 av 5



Tycker det mestadels är väldigt tydliga texter och lättförståeligt beskrivet med förklaringar osv.

2023-06-15 | Emma Sjöberg  | 4 av 5



Väldigt utförligt beskriven och lätt att förstå.

2023-10-14 | Vesal Kabi   | 5 av 5

</