Diplomerad Marknadsförare 

  • Löpande starter
  • En termin
Write your awesome label here.
Distansutbildning är heltäckande och aktuell, och riktar sig till dig som vill jobba som digital marknadsförare eller marknadsassistent, antingen på en marknadsföringsbyrå eller på ett företags marknadsavdelning.

Du får inblick i alla delar av arbetet, från analys av mål, målgrupper och kanaler till hur vi jobbar i Googles system. 

Föreläsningar att lyssna på när du vill, specialanpassat kursmaterial, reflektionsövningar och övningar i programmen - allt ingår i utbildningen.

Detta ingår: 

Studietid som motsvarar en termin och tillgång till utbildningen i två år.  •   Inspelade föreläsningar
  •   Digital litteratur
  •   Självrättande test
  •   Diplom

Ämnesexpert:
Sofia Stenfeldt
Emely Hesselgren

Förinspelade föreläsningar med aktuella kunskaper.

Pedagogiska lärare:
Sofia Stenfeldt

Pedagogisk vägledning av yrkeshögskolelärare med kunskaper inom ämnet.

 Videoföreläsningar

Titta på 15 förinspelade föreläsningar av högsta kvalitet som kan ses både på datorn och mobilen så många gånger du behöver. 

 Kunskapstester och reflektionsövningar 

Självrättande tester och reflektionsövningar av de olika blocken för att kunna säkerställa din kunskapsnivå.

 Praktiskt arbete 

Under kursen kommer du få arbeta praktiskt med flera frågeställningar kring digital marknadsföring. De kommer handla om att leta information, göra kundresor och skapa strategiskt material. Allt för att du ska få en så djup förståelse för området som möjligt. 

   Diskutera med andra

Diskutera och ta hjälp av dina tillgängliga kurskamrater.

Se, läs, öva och förbättras hur många gånger du vill.

Praktiskt arbete

Under kursen kommer du få arbeta praktiskt med flera frågeställningar kring digital marknadsföring. De kommer handla om att leta information, göra kundresor och skapa strategiskt material. Allt för att du ska få en så djup förståelse för området som möjligt. 

Så här går det till

Vår unika utbildningsstruktur är särskilt designad för att ge dig en omfattande och engagerande lärandeupplevelse. Utbildningen är indelad i flera block, och varje block är strukturerat enligt följande steg:
01

Föreläsning 

Varje block inleds med en digital föreläsning. Dessa interaktiva sessioner är utformade för att ge dig en grundläggande förståelse av ämnet och framhäva nyckelkoncepten.

 

02

Litteratur

För att vidare berika din förståelse, tillhandahåller vi noggrant utvald litteratur. Denna material kompletterar både föreläsningen och den förklarande texten genom att ge ytterligare insikter och exempel.

 

03

Quiz

För att testa din kunskap och förståelse, innehåller varje block ett kort quiz. Dessa frågesporter är utformade för att vara utmanande men rättvisa, och ger dig en chans att tillämpa vad du har lärt dig.

 

04

Reflektionsövningar

För att ytterligare fördjupa dina insikter, följer reflektionsövningar. Dessa övningar uppmuntrar till personlig eftertanke och kritiskt tänkande kring ämnets material, vilket förstärker både lärande och förståelse.

 

Få mer information!

Strax skickar vi lite mer information.
Kompetensförsörjning 

Vi levererar till ledande Organisationer!

Vi erbjuder flexibla distansutbildningar för alla, från privatpersoner till företag och organisationer. Våra skräddarsydda program tillgodoser unika behov, möjliggör personlig och professionell utveckling på egen takt, var som helst. Förbättra individuell och organisatorisk kompetens med våra effektiva utbildningslösningar.

Några av våra utvalda kunder  

Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Möt

Emely Hesselgren

Emely är kommunikationsstrateg och content manager med drygt 20 års erfarenhet av att jobba med kommunikation och marknadsföring, främst inom näringslivet. Hon har bland annat ansvarat för kommunikationsstrategier, marknadsplaner, content, varumärke och digitala projekt. Emely har bred erfarenhet som projektledare för både webbplatser och komplexa e-handelsprojekt.

Drivkrafter

Jag drivs av riktigt bra kommunikation som verkligen berör målgruppen på precis det sätt som man hade hoppats på. Att kunna kombinera riktigt bra kommunikation med analys för att optimera och utveckla är också något som ligger mig varmt om hjärtat.

Sen har jag en stor fascination för att hitta arbetssätt, processer och verktyg för att utveckla medarbetare, elever och kollegor. Man skulle kunna säga förändringsledning i marknadsorganisationer helt enkelt.
Patrick Jones - Course author
Möt 

Sofia Stenfeldt

Sofia är kommunikationsstrateg med över 25 års erfarenhet från framförallt ideell sektor. Hon är expert på PR och förändrings-kommunikation och utbildar i flertalet kurser inom detta. Sofia är också rutinerad förändrings- och processledare och har arbetat i flera projekt inom utveckling av intern kommunikation.


Drivkrafter

Smart och effektiv marknadsföring och kommunikation som leder till effekt och där jag får se mina kunders affärer växa och utvecklas men där jag också får se människor växa och utvecklas är något som stimulerar mig.

I lärarrollen blir jag alltid lika glad när studerande utvecklas till självständiga digitala marknadsförare, och ifrågasätter mig som lärare.

Får jag jobba normkritiskt blir jag extra glad!
Patrick Jones - Course author
  Arbetsförmedlingen anser att det finns stora möjligheter till jobb för en marknadsförare. 
Snittlönen är 46 100kr
ARBETSFORMEDLINGEN.SE

Få mer information!

Strax skickar vi lite mer information.

BETALA TRYGGT MED KLARNA

14 DAGARS ÖPPETKÖP 
FÅ FÖRST BETALA SEN
DELA UPP BETALNINGEN PER MÅNAD
BETALA MED KORT
BETALA EFTER 30 DAGAR
DIREKT BETALNING