Certifierad 
Lönespecialist

  • Löpande starter
  • En termin
  • Digital praktik
Write your awesome label here.
Certifierad Lönespecialist utbildningen är en uppdaterad, modern och heltäckande utbildning som inte förutsätter att du har några tidigare kunskaper inom löneadministration. Du kommer få en verklighetsbaserad inblick i hur en lönekonsult arbetar idag.

Utbildningen innehåller en kombination av fakta- och digitala övningar som behandlar hantering av löner för olika typer av anställda samt arbete med lönespecifikationer.

I utbildningen genomför du över 200 löner och även en fiktiv praktik i ett lönesystemet i Visma där du praktiserar hantering av vanligt förekommande löneärenden för ett företag under ett år, från det första lönebeskedet till slutlön.

Omdöme
     


Skönt att kunna lägga upp arbetet själv och träna så mycket man känner att man behöver på de olika områdena.

Tydligt och bra med olika "block" för de olika områdena. 
Malvina Luthander
     

Jag tycker utbildningen varit bra, och när du "stått still" så har du verkligen suttit o klurat, räknat.. insett "felet" själv tillslut. `= så man lär sig och glömmer aldrig.  
Varit lärorikt, räknat för hand och via systemet.
Caroline Axelsson
    

Mycket fakta och många uppgifter 


Darin

Studietid: en termin 

För dig som är i behov av kompetensutveckling för att konkurrera på dagens arbetsmarknad.

Ämnesexpert: ​Tiina Talari

Förinspelade föreläsningar med aktuella kunskaper ifrån arbetsmarknaden

Utbildad lärare: ​Tiina Talari

Pedagogisk vägledning av lärare med kunskaper inom ämnet.

Hög grad av engagemang

Studioinspelade föreläsningar, digital litteratur, kunskapstest och digital praktik*

 Videoföreläsningar

Titta på 17 studio inspelade föreläsningar av högsta kvalitet.

Diskutera med andra

Diskutera och ta hjälp av dina tillgängliga kurskamrater

Digital praktik 

Praktisera på ett fiktivt företag i din egen takt, genom systemet VISMA

Så här går det till

Vår unika utbildningsstruktur är särskilt designad för att ge dig en omfattande och engagerande lärandeupplevelse. Utbildningen är indelad i flera block, och varje block är strukturerat enligt följande steg:
01

Föreläsning

Varje block inleds med en digital föreläsning. Dessa interaktiva sessioner är utformade för att ge dig en grundläggande förståelse av ämnet och framhäva nyckelkoncepten.

 

02

Litteratur

För att vidare berika din förståelse, tillhandahåller vi noggrant utvald litteratur. Denna material kompletterar både föreläsningen och den förklarande texten genom att ge ytterligare insikter och exempel.

 

03

Praktiska Övningar

För att förstärka teoretiska kunskaper, inkluderar varje block praktiska övningar. Dessa är avsedda att ge hands-on erfarenhet och förbättra förståelsen genom direkt tillämpning.

 

04

Delprov

 För att testa din kunskap och förståelse, innehåller varje block ett kort quiz. Dessa frågesporter är utformade för att vara utmanande men rättvisa, och ger dig en chans att tillämpa vad du har lärt dig.

 

05

Digital Praktik med Ekonomisystem

Inom detta steg får du tillgång till ett digitalt ekonomisystem där du kan tillämpa dina kunskaper i en simulerad miljö. Detta ger praktisk erfarenhet av att hantera verkliga ekonomiska scenarier och transaktioner, vilket är en kritisk del av din lärandeprocess.

 

Write your awesome label here.

Vi lär dig lönesystemet Visma

I utbildningen genomför du över 200 löner och även en fiktiv praktik i ett lönesystemet i Visma där du praktiserar hantering av vanligt förekommande löneärenden för ett företag under ett år, från det första lönebeskedet till slutlön.

Få mer information!

Strax skickar vi lite mer information.

Kursplan

Anställda och lön 
Skatt
Arbetestid
Sjuk och vabb 
Föräldraledighet och tjänstledighet
Semester
Tjänsteresor
Förmåner
Arbetsgivaravgifter och AGI
Förmåner del 1
Förmåner del 2
Semester fördjupning
Sjuklön
Tjänstledighet och utmätning 
Föräldraledighet
Digital Praktik

Digital Praktik

Under den digitala praktiken, som är fiktiv, kommer du att få möjlighet att arbeta som både junior och senior lönekonsult. Som junior lönekonsult kommer du att lära dig grunderna inom lönehantering, medan som senior lönekonsult kommer du att arbeta med lite mer avancerade löner och lära dig systemet Visma.
Detta val av system återspeglar den aktuella praxisen inom branschen. För större företag används oftast Visma för lönehantering. Genom att få erfarenhet av detta system kommer du att vara väl förberedd för olika arbetsmiljöer och kundbehov som en lönekonsult kan möta i sin karriär.
Kompetensförsörjning 

Vi levererar till ledande Organisationer!

Vi erbjuder flexibla distansutbildningar för alla, från privatpersoner till företag och organisationer. Våra skräddarsydda program tillgodoser unika behov, möjliggör personlig och professionell utveckling på egen takt, var som helst. Förbättra individuell och organisatorisk kompetens med våra effektiva utbildningslösningar.

Några av våra utvalda kunder  

Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

Få mer information!

Strax skickar vi lite mer information.
Möt den utbildade läraren & ÄMNESEXPERTEN

​Tiina Talari

Tiina Talari är en av de främsta inom lönekonsultyrket. Hon är en civilekonom med omfattande erfarenhet och expertis inom sitt område. Utöver att vara en skicklig lönekonsult har Tiina även gjort sig känd som med författare till böckerna "Räkna lön 1" och "Räkna lön 2", som är välrenommerade inom branschen.

Tiina har inte bara delat med sig av sin kunskap genom skrivandet, utan hon är även utbildad lärare och har undervisar inom löneadministration, ekonomi och affärssystem på yrkeshögskolor. Hon engagerar sig aktivt i att forma och inspirera nästa generation av lönekonsulter och ekonomer.

Hon har även etablerat sig som en eftertraktad föreläsare och delar generöst med sig av sin kunskap och erfarenhet till lönekonsulter och redovisningsekonomer.

Tiina Talari är en respekterad och inspirerande individ inom lönekonsultbranschen. Hennes kompetens, passion och förmåga att utbilda och motivera andra har gjort henne till en betydande röst inom området.
Patrick Jones - Course author

BETALA TRYGGT MED KLARNA
14 DAGARS ÖPPETKÖP 

FÅ FÖRST BETALA SEN

DELA UPP BETALNINGEN PER MÅNAD

BETALA MED KORT

BETALA EFTER 30 DAGAR

DIREKT BETALNING