HR specialist

HR Business Partner 
  • Löpande starter
  • En termin
  • Reflektions övningar
Write your awesome label here.

Lanseras under augusti 

Distansutbildning HR specialist / HR Business Partner är en heltäckande och
aktuell utbildning, idealisk för dig som vill arbeta som HR inom ett företag eller
en organisation.

Här får du lära dig hela HR-processen, det som kallas för ARUBA.Vilket innebär attrahera, rekrytera, utveckla samt behålla och avveckla medarbetare.

På utbildningen kommer du att få ta del av forskning och vedertagna metoder inom HR-området. Utbildningen tar upp både strategisk och operativa frågor inom området som kommer att medföra att du kan ta arbete på en HR avdelning inom ett företag eller organisation. I roller som HR-generalist, HR-assistent, HR-koordinator, HR-konsult, HR-administratör eller HR Business partner.
Kursen uppfattades väldigt professionellt, roligt och givande. Kursledaren: engagerad, stort engagemang, driven, pålitlig, visste sin sak och gav enormt mycket kunskap och visdom och framför allt så brydde hon sig om alla deltagare och det märktes att hon har ett stort hjärta
Viveka är en kunnig och engagerad lärare som jag uppskattade mycket.
”Jag uppfattade Viveka som mycket engagerad och entusiasmerande som lärare. Hon brinner verkligen för HR frågorna vilket märks.”

Hr specialist utbildningens studietid är en termin 

För dig som är i behov av kompetensutveckling för att konkurrera på dagens arbetsmarknad.

Ämnesexpert: Viveka Holm

Över 21 års erfarenhet av rekrytering, HR och organisationsutveckling.


Utbildad lärare: ​Viveka Holm

Pedagogisk vägledning av lärare med kunskaper inom ämnet.

 Videoföreläsningar

Titta på 19 studio inspelade föreläsningar av högsta kvalitet.

Diskutera med andra

Diskutera och ta hjälp av dina tillgängliga kurskamrater

Så här går det till för HR specialist utbildningen

Vår unika utbildningsstruktur är särskilt designad för att ge dig en omfattande och engagerande lärandeupplevelse. Utbildningen är indelad i flera block, och varje block är strukturerat enligt följande steg:
01

Föreläsning

Varje block inleds med en digital föreläsning. Dessa interaktiva sessioner är utformade för att ge dig en grundläggande förståelse av ämnet och framhäva nyckelkoncepten.

 

02

Litteratur

För att vidare berika din förståelse, tillhandahåller vi noggrant utvald litteratur. Denna material kompletterar både föreläsningen och den förklarande texten genom att ge ytterligare insikter och exempel.

 

03

Quiz

 För att testa din kunskap och förståelse, innehåller varje block ett kort quiz. Dessa frågesporter är utformade för att vara utmanande men rättvisa, och ger dig en chans att tillämpa vad du har lärt dig.

 

04

Praktiska Övningar

För att förstärka teoretiska kunskaper, inkluderar varje block praktiska övningar. Dessa är avsedda att ge hands-on erfarenhet och förbättra förståelsen genom direkt tillämpning.

 

05

Slutprov

Slutprov och tilldelning av diplom. 

 

Få mer information!

Strax skickar vi lite mer information.
Möt den utbildade läraren & ÄMNESEXPERTEN

Viveka Holm

Jag, Viveka Holm, är utbildad personalvetare och lärare, och numera kan jag även titulera mig författare. Jag har över 21 års erfarenhet av
rekrytering, talent management, HR och organisationsutveckling.

2003 var jag med och startade rekryterings- och bemanningsföretaget First Reserve, där jag varit verksam som delägare och chefsrekryterare fram till maj 2017. Eftersom jag har en övertygelse om att värderingsstyrd rekrytering är rätt väg om du vill få en lyckad och långsiktig personalstrategi, valde jag att starta Holm Rekrytering. Där jag erbjuder chef och specialistrekrytering, interim inom HR och Ekonomi samt utbildningar.

Utöver detta är jag även lärare på Folkuniversitet och yrkeshögskolor, där jag delar med mig av min kunskap och erfarenhet till nästa generation av HR-professionella.

Mitt motto är ”Do what you love and love what you do”. Jag tror på att
människan har ett eget ansvar för sitt liv och att man själv kan påverka sin egenutveckling och situation. Det är viktigt att ha roligt på arbetet och göra det som man är bra på!
Patrick Jones - Course author
Möt den utbildade ÄMNESEXPERTEN inom arbetesrätt och arbetesmiljö

Kristofer Palmblad

Jag, Kristofer Palmblad, är en utbildad personalvetare med inriktning på arbetsrätt och arbetsmiljö, med över 30 års erfarenhet inom HR-arbete. Genom åren har jag arbetat med stora arbetsgivare som Carlsberg, Tele2 och Bonnier, samt mindre entreprenörsbolag som Djurkliniken Roslagstull.

Mitt arbete omfattar allt från snabb rådgivning till längre projekt inom HR. Jag erbjuder även löpande HR-expertis till flera arbetsgivare. Min kompetens inom svensk arbetsrätt och HR gör mig till en pålitlig partner för att hantera komplexa HR-frågor och skapa välmående arbetsplatser.

Utöver detta är jag även lärare på Folkuniversitet och yrkeshögskolor, där jag delar med mig av min kunskap och erfarenhet till nästa generation av HR-professionella.


Patrick Jones - Course author

Kursplan


Kompetensförsörjning 

Vi levererar till ledande Organisationer!

Vi erbjuder flexibla distansutbildningar för alla, från privatpersoner till företag och organisationer. Våra skräddarsydda program tillgodoser unika behov, möjliggör personlig och professionell utveckling på egen takt, var som helst. Förbättra individuell och organisatorisk kompetens med våra effektiva utbildningslösningar.

Några av våra utvalda kunder  

Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

Få mer information!

Strax skickar vi lite mer information.

BETALA TRYGGT MED KLARNA
14 DAGARS ÖPPETKÖP 

FÅ FÖRST BETALA SEN

DELA UPP BETALNINGEN PER MÅNAD

BETALA MED KORT

BETALA EFTER 30 DAGAR

DIREKT BETALNING