Redovisningsekonom på distans | Distanslära

Redovisningsekonom utbildning på distans - En lösning för dig som vill studera ekonomi på ett flexibelt sätt

Är du intresserad av att studera redovisningsekonom, men kan inte tänka dig att ge upp ditt jobb eller flytta till en ny stad? Då kan en redovisningsekonom utbildning på distans vara rätt val för dig.

Med en distansutbildning kan du studera på ett flexibelt sätt, utan att behöva resa eller ge upp ditt jobb. Du får tillgång till material och lärarstöd online.

Kontakten med läraren sker genom Distansläras studieportal- 
Distansläras redovisningsekonom utbildning på distans ger dig grundläggande kunskaper i redovisning, ekonomi och företagande, och ger dig färdigheter som du kan använda i en mängd olika yrken. Utbildningen ges på heltid och innehåller både teoretiska studier och praktiska övningar.

Om du väljer att studera redovisningsekonom på Distanslära kan du förvänta dig att:

  • Studera på ett flexibelt sätt, med material och lärarstöd tillgängligt online

  • Balansera studier och annat arbete på ett sätt som passar dig

  • En grundläggande kompetens inom redovisning och ekonomi

Om du är intresserad av att studera redovisningsekonom på distans finns det många olika utbildningar att välja mellan. Det är viktigt att du undersöker olika utbildningar noga innan du väljer en utbildning, så att du kan hitta en utbildning som passar dina behov och mål. Du kan till exempel jämföra olika utbildningar genom att titta på deras innehåll, längd och kostnad, samt läsa omdömen och recensioner från tidigare studerande. 

Du kan läsa om vår distansutbildning Certifierad redovisningsekonom genom att klicka på HÄR